Douchewand onderdelen

Snel en gemakkelijk de douchewand plaatsen met de onderdelen van Woon-discounter. Wij verkopen onder andere: glasklemmen, douchestrippen, magneetstrippen en stabilisatiestangen. Kijk verder op onze site of neem vrijblijvend een bezoek in onze showroom van Woon-discounter.
 

Glasklemmen

Woon-discounter biedt verschillende soorten en maten glasklemmen. Deze glasklemmen maken het eenvoudig om glas aan muren, vast te maken. Wij leveren diverse hoogwaardige klemmen voor verschillende diktes zoals 8mm en 10 mm. 

Artikel 1 tot 10 van 28

Artikel 1 tot 10 van 28

Douchestrippen

Bij een aankoop van een douche heeft u ook douchestrippen nodig. Het is belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Bij Woon-discounter bieden wij u voordelige douchestrippen van zeer goede kwaliteit.
 

Magneetstrip Douchedeur

Een magneetstrip wordt gebruikt om een douchewand op een douchedeur, of 2 douchedeuren waterdicht op elkaar aan te laten sluiten. Bij Woon-discounter bieden wij u voordelige magneetstrippen van zeer goede kwaliteit.
 

Stabilisatiestang Douche

Verstevig uw inloopdouche en bestel bij uw glazen wand direct een stabilisatiestang. De glazen douchewand wordt met de stabilisatiestang verbonden aan de muur, waardoor er een doucheruimte ontstaat. Stabilisatiestangen zijn er in verschillende maten, zodat u eenvoudig zelf de grootte van uw inloopdouche kunt bepalen.