Badwanden

Bent u uw badkamer, of zelfs uw hele huis aan het verbouwen? Dan kunnen de kosten flink oplopen. U wilt graag materialen van hoge kwaliteit in huis halen, zonder uw budget daarbij uit het oog te verliezen. Dat kan! Zo vindt u bij ons een uitgebreid assortiment badwanden van goede kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. En naast onze collectie badwanden vindt u in onze webshop nog meer artikelen en materialen voor de badkamer. Zo wordt verbouwen een stuk aangenamer.

 

3 artikelen gevonden

 • Badwand Sundvik 70 x 145 cm

  109270

  8 mm helder veiligheidsglas.
  Compleet geleverd direct te installeren.

   

  » Meer informatie
  Oude prijs: € 190,00
  NU: € 95,00
 • Badwand Sundvik 80 x 145 cm

  109280

  8 mm helder veiligheidsglas.
  Compleet geleverd direct te installeren. » Meer informatie
  Oude prijs: € 220,00
  NU: € 110,00
 • Badwand Sundvik 90 x 145 cm

  109290

  8 mm helder veiligheidsglas.
  Compleet geleverd direct te installeren.

   

  » Meer informatie
  Oude prijs: € 250,00
  NU: € 125,00

3 artikelen gevonden

Bad met douchegedeelte

Heeft u een bescheiden badkamer, maar wilt u toch van zowel een bad als een douche gebruik kunnen maken? Dan is een bad met douchegedeelte een goede keuze. Een bad met douchegedeelte is een praktische en ruimtebesparende oplossing die u in staat stelt alle functies in de badkamer te behouden. Want waarom zou u kiezen, als het niet per se hoeft?

 

Douchewand op bad maken

Om een bad met douchegedeelte te creëren, wordt de douchewand bevestigd aan de muur, met behulp van een profiel. Een kunststof strip aan de onderkant van de wand voorkomt dat er water langs de badkuip naar beneden loopt en zorgt voor een gevaarlijk gladde vloer. De douchewand staat uiteindelijk op de badrand te rusten.

 

Badklapwand zelf bevestigen

Bent u een echte doe-het-zelver? Het bevestigen van de glazen badwand is niet ingewikkeld en kunt u eenvoudig zelf doen. Al onze wanden worden compleet geleverd, inclusief montagematerialen. Sommige wanden zijn zelfs aan beide zijden te bevestigen aan de muur. Lees voor montage wel altijd eerst de montage handleiding, om er zeker van te zijn dat dit bij uw model ook van toepassing is.

 

De badkamer wanden van woon-discounter

Wij hebben verschillende badwanden van verschillende formaten in ons assortiment. Al onze wanden zijn gemaakt van extra dik veiligheidsglas. Dit is vele malen sterker dan gewoon glas en kan dus bijna niet breken. Welk model u ook kiest, u bent verzekerd van goede kwaliteit én een aantrekkelijke prijs.

 

Waarom zou ook u een van onze bad douchecombinaties moeten bestellen?

 • Al onze wanden zijn van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs
 • Deze oplossing bespaart ruimte in uw badkamer
 • U kunt ze heel eenvoudig zelf bevestigen op uw bad
 • Alle wanden zijn gemaakt van extra dik veiligheidsglas
 • Achteraf betalen via iDeal is mogelijk