Zijwanden voor uw douche? | Woon-Discounter.nl

Inloopdouche met zijwand

Een inloopdouche creëert een ruimtelijk gevoel en veel gebruikersgemak. Inloopdouches en douchewanden/zijwanden zijn er in diverse vormen en maten. Zijwand Tulta wordt compleet geleverd en is zéér eenvoudig te installeren. Deze zijwand heeft een hoekprofiel over de totale lengte en wordt direct gemonteerd aan het uiteinde van de serie douchewanden Göteborg, Linea Uno NanoLudvika en Sunderö rechte modellen. Deze zijwand kan niet direct aan een muur gemonteerd worden.


Montage handleiding Tulta.pdf

Artikel 11 tot 20 van 21

Artikel 11 tot 20 van 21

Douchewand met draaibare zijwand

De zijwand Tulta bestaat uit 2 modellen, een vaste en een draaibare zijwand voor meer gebruikersgemak. Zijwand Tulta wordt compleet geleverd en is zéér eenvoudig te installeren. Deze zijwand wordt direct gemonteerd aan het uiteinde van de serie douchewanden Göteborg, Linea Uno Nano, Ludvika en Sunderö rechte modellen. Woon-discounter biedt een uitgebreid assortiment draaibare zijwanden. 

Inloopdouche met draaibare zijwand

Een inloopdouche creëert een ruimtelijk gevoel en veel gebruikersgemak. Inloopdouches en douchewanden/zijwanden zijn er in diverse vormen en maten. Zijwand Tulta wordt compleet geleverd en is zéér eenvoudig te installeren. Deze zijwand heeft een hoekprofiel over de totale lengte en wordt direct gemonteerd aan het uiteinde van de serie douchewanden Göteborg, Ludvika en Sunderö. Deze zijwand kan niet direct aan een muur gemonteerd worden. Woon-discounter biedt een uitgebreid assortiment voor een lage prijs vaste en draaibare zijwanden.