Vrijstaande badkraan

Vrijstaande badkranen zijn badkranen met hoge uitloop, die op de grond worden gemonteerd. Met een vrijstaande badkraan creëer je een ruimtelijke stijlvolle situatie. Een staande badkraan wordt gebruikt om een vrijstaand bad op een mooie wijze te vullen. De vrijstaande badkranen bij Woon-discounter zijn van hoge kwaliteit. Kijk hieronder verder naar ons uitgebreide assortiment en goede aanbiedingen.
 

Badkraan met handdouche

Vrijstaande badkranen zijn badkranen met hoge uitloop die op de grond worden gemonteerd. Daarnaast wordt de badkraan standaard ondersteund met een handdouche. De voordelen hiervan zijn dat je niks hoeft in te bouwen, ook kun je de badkraan met handdouche overal in je badkamer plaatsen.

Badkranen met handdouche zijn er bij Woon-discounter in verschillende variaties en vormen. Ideaal voor alle badkamerthema's.

4 artikelen gevonden

 • Badkraan Arviken

  201185

  Badkraan design van chroom » Meer informatie
  Oude prijs: € 290,00
  NU: € 145,00
 • Badkraan Ingelsta

  201192-badkraan

  Badkraan design van chroom » Meer informatie
  Oude prijs: € 390,00
  NU: € 195,00
 • Vrijstaande kraan Arviken

  201162

  Vrijstaande kraan design verchroomd » Meer informatie
  Oude prijs: € 890,00
  NU: € 445,00
 • Vrijstaande kraan Balsta

  201165

  Vrijstaande kraan design verchroomd » Meer informatie
  Oude prijs: € 1.190,00
  NU: € 595,00

4 artikelen gevonden

 

Vrijstaande kraan

Vrijstaande kranen van Woon-discounter vormen een heel aantrekkelijke aanvulling op de vrijstaande baden die wij ook hebben. Met een vrijstaande kraan zorg je voor een prachtige invulling binnen het interieur van uw badkamer, je creëert hiermee een ruimtelijke situatie. Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreide assortiment vrijstaande kranen. 
 

Vrijstaande badkraan goedkoop 

Bij Woon-discounter bent u aan het goede adres voor niet al te dure vrijstaande badkranen. Wij leveren hoge kwaliteit vrijstaande badkranen voor een lage prijs.  Op al onze badkranen zitten hoge kortingen. Bestel vandaag nog uw nieuwe badkraan op www.woon-discounter.nl en profiteer van deze aanbiedingen. Of neem vrijblijvend een bezoek in onze showroom.