Gietijzeren bad

Woon-discounter biedt prachtige onverwoestbare gietijzeren baden welke ongetwijfeld het middelpunt van uw badkamer zullen zijn. Hier vindt u een aantal klassieke baden. De gietijzeren baden geven een klassieke, landelijke uitstraling. Bij onze gietijzeren baden kunt u kiezen voor een baden op pootjes, Een van de vele grote voordelen van een bad op pootjes is dat het bad op pootjes minder ruimte in beslag neemt dan een inbouw bad. Een bad op pootjes geeft meer sfeer aan de badkamer.

1 artikelen gevonden

 • Ligbad antique Eidsvoll 156

  153020A

  Ligbad antique Eidsvoll van geëmaillerd gietijzer
  156 x 78 x 76/58 cm

   

  » Meer informatie
  Oude prijs: € 1.990,00
  NU: € 995,00

1 artikelen gevonden

Ligbad gietijzer 

Woon-discounter biedt u ook een assortiment gietijzeren vrijstaande ligbaden. De gietijzeren baden worden tegenwoordig toegepast in hele chique klassieke badkamers maar ook in hele moderne badkamers. Het is een echte eyecatcher. Kijk verder op woon-discounter.nl voor ons uitgebreide assortiment laaggeprijsde ligbaden.

Gietijzeren bad op pootjes 

Een groot voordeel van een bad op pootjes is dat deze veel minder ruimte in beslag neemt dan een inbouw bad. Vaak wordt een gietijzeren bad op pootjes in het midden van de badkamer geplaatst, zodat dit een echte eyecatcher wordt, wat het bad ook verdient. Kijk verder op de pagina van woon-discounter voor ons laaggeprijsde assortiment gietijzeren baden op pootjes.