Designradiator woonkamer

De woonkamer is vaak de belangrijkste en grootste verblijfsruimte van een woning. Het is daarom belangrijk om een goed verwarmingsplan te maken en verschillende radiatoren te plaatsen op strategische plekken. Gelukkig zijn radiatoren tegenwoordig een stuk aantrekkelijker vormgegeven dan vroeger. Onooglijke radiatoren zijn echt verleden tijd; design is in en de radiator mag tegenwoordig gezien worden. Wij hebben dan ook een mooi assortiment moderne radiatoren in onze webshop. Dus als u uw radiator in onze webshop bestelt, weet u zeker dat uw designradiator woonkamer proof is! Kijkt u dus eens rustig door ons assortiment, dan kunt ook u wellicht binnenkort met een designradiator uw woonkamer verwarmen.

PRIJS VERLAAGD!

 PRIJS VERLAAGD

 PRIJS VERLAAGD

 Burfjord 60 x 76 cm  Fauske 60 x 80 cm  Hommelvik 60 x 80 cm
           
 magazijnverkoop  magazijnverkoop  magazijnverkoop

6 artikelen gevonden

6 artikelen gevonden

Radiator woonkamer

Geen enkele woning is hetzelfde en daarom hebben wij een ruime keuze aan radiatoren. Radiatoren met verschillende modellen, formaten en capaciteiten. Wat extra handig is, is dat de meeste van onze radiatoren zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden. Zo kunt u elk gewenst type op elke gewenste plek in uw woonkamer plaatsen. Dus wat voor type woonkamer radiator u ook zoekt, op Woon-discounter.nl vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat bij uw woning past. De radiatoren worden bovendien geleverd met montagematerialen en in onze webshop vindt u tevens verschillende fraaie kranen om uw radiator mee te completeren. Zo wordt ook uw nieuwe radiator woonkamer proof en helemaal van nu!

 

Eén of meerdere radiatoren in uw woonkamer?

Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe radiatoren uw woning goed zullen verwarmen, raden wij aan om van tevoren de benodigde capaciteit uit te rekenen. Dat kunt u eventueel door een professional laten doen, maar er zijn ook handige tools en rekenformules beschikbaar waarmee u dit zelf kunt doen. Om het u makkelijk te maken, staat bij al onze modellen de capaciteit vermeld. Zo weet u direct welk model u nodig heeft om uw kamer voldoende te kunnen verwarmen.

 

Waarom uw design radiator voor uw woonkamer bij Woon-discounter.nl bestellen?

Naast een uitgebreid assortiment met mooie producten, bieden wij u ook een prettige service:

 

  • Altijd 50% korting
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Mogelijkheid tot gratis afhalen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie