Mozaïektegels

Een hele originele manier om je wand van je badkamer woonkamer of keuken te versieren of te beplakken is het gebruik van mozaïek. Bij ons vindt u goedkope tegels van de hoogste kwaliteit in alle stijlen, soorten en formaten tegen de scherpste prijs. Het mozaïek is zelf eenvoudig te plaatsen door gebruik te maken van de juiste producten. Op de site vindt u een selectie mozaïektegels, neem vrijblijvend een bezoek in onze showroom om een kijkje te nemen naar de verschillende vormen en groottes.

 Aktieprijs per m2  Aktieprijs per m2  Aktieprijs per m2
 Alversund wit  Selje wit/grijs  Svelgen wit

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Mozaïektegels

Mozaïek is een algemene term die gebruikt wordt om met klein stukken tegel, glas of natuursteen een oppervlak te bedekken. Voor badkamer mozaïek hebben we prachtige, natuurstenen uitvoeringen in verrassende vormen. Mozaïek geeft een bijzonder en origineel effect. Met een beetje creativiteit kun je prachtige wanden creëren. Op de site vindt u een selectie mozaïektegels, neem vrijblijvend een bezoek in onze showroom om een kijkje te nemen naar de verschillende vormen en groottes.
 

Mozaïektegels goedkoop

Bij Woon-discounter helpen wij u graag bij het zoeken naar een mooie mozaïektegel die voor uw interieur geschikt is, en daarlangs niet een al te hoge prijs heeft. Kom een kijkje nemen in de winkel en laat u inspireren door de verschillende mozaïektegels die wij aanbieden. 

 

Mozaïektegels toilet

Met de mooi mozaïektegels uit het assortiment van Woon-discounter geeft je het toilet een vrolijke en frisse uitstraling. U heeft een ruime keuze aan kleurrijke tegels voor een lage prijs. Een groot voordeel van onze mozaïektegels is dat deze eenvoudig afneembaar zijn bij het schoonmaken.
 

Mozaïektegels aanbieding

Bent u opzoek naar mooie mozaïektegels voor uw woonkamer, badkamer of ergens anders in uw huis, en betaald u hier liever niet de hoofdprijs voor? Dan bent u bij Woon-discounter op het goede adres! Wij bieden u een breed assortiment mozaïektegels voor een lage prijs. Kom langs in de showroom of neem een kijkje op onze webshop.