Wandtegel 7,5x30

Veel mensen willen een minimalistisch strak interieur en kiezen een tegel die hier bij past.  Ingetogen luxe voor een minimalistisch strak interieur vraagt om de metro tegel 7,5 x 30 cm. De metro wordt vaak toegepast als de vorm en lengte van de tegel een optische verruiming van de ruimte moet geven. Via woon-discounter.nl zijn beschikbaar de kleuren: zwart glans, wit glans en ivoor glans.

Al eens overwogen om gebruik te maken van contrasterend voegwerk? Als je een zwarte wandtegel van 7,5x30 combineert met witte voegen en vervolgens witte vloertegels bijvoorbeeld onze wit glanzend vloertegel Oxo Blanco 15 x 30 cm  legt en strak wit sanitair plaatst heb je een tijdloze maar stijlvolle badkamer of toilet.

3 artikelen gevonden

  • Oude prijs: € 79,90
    NU: € 39,95
  • Oude prijs: € 79,90
    NU: € 9,95
  • Oude prijs: € 79,90
    NU: € 39,95

3 artikelen gevonden

Tegels 7,5 x 30

Je geeft je keuken, badkamer of toilet een tijdloze uitstraling met onze metro tegels met facet. Betegel je hele ruimte of combineer met stukwerk of foto behang om ruimte op eenvoudige wijze een metamorfose te geven. Onze wandtegels zijn geschikt voor intensief gebruik binnen én buiten. Uiteraard zijn de wandtegels eenvoudig schoon te houden.