Tegels 75 x 75

Mensen durven steeds meer met tegels. Er worden meer en meer grenzen overschreden. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden en zijn tegels veel stijlvoller. Als de keuken en woonkamer worden voorzien van eenzelfde vloertegel vormen ze één geheel. Vloertegels worden vandaag de dag echter ook uit de woonkamer doorgetrokken naar buiten op het terras. Bedenk daarnaast dat repeteren of uniformiteit van tegelgebruik op verschillende woonlagen een woonruimte rust en ruimtelijkheid geeft. Toepassing van één soort (neutrale) tegel in alle woonruimten die tegen een stootje moeten kunnen en onderhoud vriendelijk dienen te zijn is het ultieme chique. Pas de gekozen tegel toe in je entree, garderobe, overloop, keuken, bijkeuken, toilet én badkamer(s) voor het mooiste resultaat.

3 artikelen gevonden

 • Oude prijs: € 42,25
  NU: € 16,90
 • Argon Mud 75x75 cm, €25 m2

  533183

  Prijs per doos 1,69 m2 » Meer informatie
  € 42,25
 • Oude prijs: € 42,25
  NU: € 16,90

3 artikelen gevonden

Vloertegels 75x75

De grote vloertegels zijn in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar en daardoor onderling goed te mixen & matchen. Een lichte tegel weerkaatst de lichtinval en als je dan ook nog een wat grotere tegel neemt, van minimaal 30 x 30 centimeter, heb je minder voegen en lijkt de ruimte ook groter.

De natuurlijke matte uitstraling van de Argon tegel 75 x 75 zorgt voor de ideale basis in een strak en tijdloos interieur. Iedere ruimte wordt met deze tegel een stijlvolle plek waarbij je kunt kiezen uit diverse tinten beige en grijs.