×

Bad accessoires

Heeft u een kraan, afvoer of een douchewand voor uw bad nodig? Dan bent u in deze categorie aan het goede adres om het ligbad compleet te maken. Gebruik de filters om uw zoekresultaat te specificeren of neem contact op met de klantenservice voor advies!
Vrijstaande kraan Arviken
Vrijstaande kraan design
€495,00
€295,00
Vrijstaande kraan Balsta
Vrijstaande kraan design
€495,00
€295,00
Badafvoer Type 4
Verchroomd
€25,00
Badwand Sundvik 80 x 145 cm
8 mm helder veiligheidsglas. NANO, anti kalk behandeld.Compleet geleverd direct te installeren.
€125,00
Badwand Sundvik 90 x 145 cm
8 mm helder veiligheidsglas. NANO, anti kalk behandeld.Compleet geleverd direct te installeren.

 
€125,00
Badwand Sundvik 70 x 145 cm
8 mm helder veiligheidsglas. NANO, anti kalk behandeld.Compleet geleverd direct te installeren.
€125,00

Bad accessoires

Snel en gemakkelijk uw ligbad plaatsen met de onderdelen van Woon-Discounter. Wij verkopen onder andere: badsifons, badafvoeren, badwanden en vrijstaande kranen. Kijk verder op onze site of neem vrijblijvend een bezoek in onze showroom van Woon-Discounter.

Badsifon

Om uw bad aan te sluiten op de centrale afvoer, is het enige wat u nog nodig heeft een badsifon. Deze is eenvoudig bij uw bad bij te bestellen. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, zodat u rustig van uw ligbad gebruik kunt maken.

Vrijstaande kranen

Vrijstaande badkranen zijn badkranen met hoge uitloop, die op de grond worden gemonteerd. Met een vrijstaande badkraan creëer je een ruimtelijke stijlvolle situatie. Een staande badkraan wordt gebruikt om een vrijstaand bad op een mooie wijze te vullen. De vrijstaande badkranen bij Woon-Discounter zijn van hoge kwaliteit. Kijk hieronder verder naar ons uitgebreide assortiment en goede aanbiedingen.

Badkranen

Is het niet mogelijk om een badkraan vrij te monteren, maar dient dit juist vanuit de muur te komen? Dan is een badkraan een goede optie.

Badwanden

Mocht u een bad in de badkamer hebben, dan zorgt een badwand ervoor dat de badkamer minder snel nat wordt. Met een van onze badwanden heeft u de mogelijkheid om uw bad te voorzien van een wand, zodat u er ook in kunt douchen.

 

× Zoeken