×

Douchecabines

Pagina 1 van 2

Complete douchecabine

Bent u op zoek naar een complete douchecabine, maar betaalt u liever niet te veel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot assortiment douchecabines. Wat voor soort complete douchecabine u ook zoekt; hier vindt u het allemaal. Al onze douche combinaties zijn bovendien van zeer goede kwaliteit, zijn aantrekkelijk geprijsd en worden compleet met montagematerialen geleverd. Dus kijkt u eens rond in onze webshop, wie weet zit uw ideale douchecabine ertussen. 

Een douchecabine kan een echte eyecatcher zijn in uw badkamer! Plus nog is handig in gebruik, douchen doet u optimaal spatvrij omdat de douchedeuren de ruimte volledig afsluiten van de rest van de badkamer. Een douchecabine kan vrijwel op iedere plek in de badkamer gemonteerd worden.

Complete douchecabines in allerlei soorten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten complete doucecabines, in verschillende formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vierkante cabine, een kwartronde cabine of een douche combinatie met een wand en een schuifdeur. Ook kunt u kiezen of u wel of geen handgreep wenst en of de douchecabine op de badkamervloer of op een douchebak moet worden gemonteerd. Wat al onze douchecabines met elkaar gemeen hebben is dat ze van dik veiligheidsglas zijn gemaakt, wat vijf keer sterker is dan gewoon glas. Zo kunt u echt zorgeloos douchen.

Volledig gesloten douchecabine

U kunt ervoor kiezen om een volledig gesloten douchecabine met achterwand te nemen. Het voordeel van dit type cabine is dat deze los in de ruimte is te plaatsen, of bijvoorbeeld tegen een wand die niet nat mag worden. Dat kan met een reguliere douchecombinatie niet.

Douchecabine 90 x90

Heeft u een bescheiden badkamer? Kiest u dan voor een cabine in het formaat 90x90 cm. Deze biedt u precies genoeg ruimte om u vrij in te bewegen, zonder enorm veel ruimte in te nemen.

Douchecabine kwartrond 90x90

Voor de kleinere badkamers is een kwartronde douchecabine een goede keus. Dit type douchecabine is ideaal omdat deze weinig ruimte in beslag neemt en er weinig ruimte rondom de cabine open hoeft te worden gelaten. De deuren schuiven namelijk in de cabine weg, waardoor u geen rekening hoeft te houden met een bepaalde draaicirkel die u rondom vrij moet houden.

Douchecabine 100x100

Heeft u een wat ruimere badkamer en vindt u het prettig om de ruimte te hebben tijdens het douchen? Dan is een cabine van het formaat 100x100 cm een goede optie voor u. Hierin kunt u zich vrij bewegen, zonder dat u op hoeft te letten dat u bijvoorbeeld uw elleboog stoot.

× Zoeken