×

Wastafel accessoires

Wastafelafvoer Masi (RVS)
Geborsteld RVS
€35,00
€29,95
Wastafelsifon Masi (RVS)
Geborsteld RVS
€37,44
€29,95
Wastafelafvoer Type 3
Verchroomd
€31,25
€19,95
Wastafelafvoer Type 6
Verchroomd
€31,25
€19,95
Wastafelafvoer Type 9
Verchroomd
€31,25
€19,95
Wastafelafvoer Masi (Zwart)
Mat zwart
€49,95
€29,95
Wastafelsifon Masi (Zwart)
Mat zwart
€59,95
€39,95

Wastafel accessoires

Bij uw wastafel heeft u ook onderdelen nodig zoals een sifon en afvoer. Woon-Discounter heeft een breed aanbod sifons en afvoeren. We hebben sifons van type 1 tot type 4 en verschillende afvoeren. Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreide assortiment wastafelonderdelen. 

Accessoires 

Bij uw wastafel heeft u ook onderdelen nodig zoals een afvoer en sifon. LineaDirect heeft een breed aanbod wastafelafvoeren en sifons. Zo heeft u de keuze uit een composiet afvoer en een verchroomde afvoer, en keuze uit type 1 tot 4.

Woon-discounter heeft ook genoeg keuze uit de verschillende design wastafelsifons. Kies zelf wat u het mooiste vindt staan onder uw wastafel. Liever een rechthoekige sifon? Woon-discounter biedt het allemaal!

Een sifon is noodzakelijk voor de afvoer van het water. De uitvoering is te verkrijgen in vele soorten, Van kunststof tot verchroomd. Woon-discounter biedt 4 type verschillende soorten sifons aan.

Een afvoer is noodzakelijk voor de afvoer van het water. De uitvoering is te verkrijgen in vele soorten, Van kunststof tot verchroomd. Woon-discounter biedt een breed aanbod wastafelafvoeren.

Wastafels

Een wastafel is een belangrijk element in de badkamer. Iedere dag wordt deze minimaal 1 keer gebruikt, omdat een wastafel vaak gebruikt wordt is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Woon-discounter biedt wastafels van composiet en keramiek. De wastafels kunt u mooi combineren met onze composiet en acryl baden.

× Zoeken