×

Keukenkranen

Wastafel/keuken kraan Bogense (RVS)
Opbouw kraan design
€69,95
€34,95
Wastafel/keuken kraan Kastrup (RVS)
Opbouw kraan design
€79,95
€37,95

Doucheset inbouw

Uw douchekraan liever ingebouwd in uw wand, en heeft u hier de ruimte voor om het in te laten bouwen? Een inbouw doucheset is mooier en onderhoudsvriendelijker. Bij douche inbouwkranen horen verder bij: een stortdouche en ook een handdouche. De stortdouche is in twee varianten mogelijk: als muurmodel waar de stortdouchearm uit de muur komt of als plafondmodel waar de stortdouche stang vanuit het plafond komt. Bij Woon-discounter bieden wij een uitgebreid assortiment luxe, hoogwaardige kwaliteit inbouw douchesets.

Douchesets

Douchesets zijn er in verschillende soorten en maten. Woon-discounter biedt douchesets altijd met een stijlvolle uitstraling, van hoge kwaliteit voor een leuke prijs.

Laat u via de site inspireren in de verschillende douchesets die we hebben, en kom vrijblijvend een kijkje nemen in de showroom.

Inbouw douchekraan

Inbouw douchekranen worden volledig in de wand ingebouwd, waardoor je een mooie uitstraling in de badkamer creëert. Woon-discounter heeft een ruim assortiment inbouw douchekranen voor elke type badkamerinterieur. Kijk hieronder verder naar ons assortiment.

Doucheset aanbieding

Op al onze douchsets zitten hoge kortingen. Mis deze kans niet. Bestel vandaag nog uw nieuwe doucheset op www.woon-discounter.nl, en profiteer van deze aanbiedingen. Of neem vrijblijvend een bezoek in onze showroom.

Regendoucheset

Een regendouche of stortdouche biedt u de mogelijkheid optimaal te genieten van uw douchecabine of inloopdouche. De inbouw regendouche is een grote ronde of vierkante douchekop die aan het plafond hangt, waaruit zachte en fijne waterdruppels vallen. Woon-discounter biedt u verschillende regendouchesets, kijk hieronder verder naar ons assortiment.

× Zoeken