×

Kraan accessoires

Wastafelafvoer Masi (RVS)
Geborsteld RVS
€35,00
€29,95
Wastafelsifon Masi (RVS)
Geborsteld RVS
€37,44
€29,95
Wastafelafvoer Type 3
Verchroomd
€31,25
€19,95
Wastafelafvoer Type 6
Verchroomd
€31,25
€19,95
Wastafelafvoer Type 9
Verchroomd
€31,25
€19,95
Wastafelafvoer Masi (Zwart)
Mat zwart
€49,95
€29,95
Wastafelsifon Masi (Zwart)
Mat zwart
€59,95
€39,95

Kraan accessoires

Voordelige onderdelen voor je kraan vindt je bij Woon-discounter. Wij hebben een groot aanbod losse onder delen. Zoals onder andere: Functionele kraanonderdelen zijn onder andere: Y-stukken en S-koppelingen, verlengstukken, perlators, uitlopen en kraanslangen. Kijk hieronder verder naar ons assortiment kraan onderdelen. 

Badafvoer

Bij ieder bad hoort een badafvoer, Met de afvoerplug zorgt u ervoor dat het bad afgesloten is, zodat het vol kan lopen met water. Er zijn diverse badafvoeren leverbaar voor alle type baden. Ook zit in sommige van onze baden een overloop combinatie. Dit betekent dat er een tweede plug is aangesloten die water afvoert wanneer het bad te vol zit. Zo voorkomt u dat het bad overloopt. Woon-discounter heeft een mooi aanbod badafvoeren voor een lage prijs.

Badkraan onderdelen

Voor uw badkraan heeft u verschillende onderdelen nodig. Het is van belang dat uw badkraan te allen tijde goed werkt. Bij Woon-discounter bent u verzekerd van een goed werkende kraan. Zoekt u kraanbovendelen, s-koppelingen, uitlopen of o-ringen? U vindt het allemaal in het assortiment van Woon-discounter

Afvoer wastafel

Het water in de wastafel moet natuurlijk goed weg kunnen. Dat kan met een goede en passende afvoer. Woon-discounter biedt een breed assortiment afvoeren. Kijk hierboven verder naar ons assortiment.

× Zoeken