×

Wastafel keramiek

Pagina 1 van 3

 

Wastafel keramiek

Waarom een keramische wastafel? Keramische wastafels van Woon-discounter zijn vervaardigd uit echt sanitairporcelein. Dit is heel makkelijk schoon te houden, en geeft een mooie dure uitstraling.  U betaalt liever niet te veel voor een wastafel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Alle soorten en maten hebben we, van diepe wastafels tot ondiepe. Woon-discounter biedt een uitgebreid assortiment keramische wastafels. Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreide assortiment wastafels.

Wasbak keramiek

Keramische wastafels van Woon-discounter zijn vervaardigd uit echt sanitairporcelein, een sterk, keramisch materiaal met glazuur. Als dit bij ca. 1220 graden gebakken wordt, smelt het glazuur en laat een harde, gladde, glanzende laag achter die eenvoudig te onderhouden is. 

Wastafels

Een wastafel is een belangrijk element in de badkamer. Iedere dag wordt deze minimaal 1 keer gebruikt, omdat een wastafel vaak gebruikt wordt is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Woon-discounter biedt wastafels van composiet en keramiek. De wastafels kunt u mooi combineren met onze composiet en acryl baden.

Wastafel keramiek 

Een keramische wastafel is handig in gebruik en door het gladde oppervlak zeer eenvoudig schoon te maken. Keramiek is een vorm van gebakken aardewerk met een glazuurlaag erop.Dit aardewerk is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en door de sterke toplaag is het materiaal krasvast en bestand tegen chemische middelen. Woon-discounter heeft 3 soorten keramiek wastafels, namelijk; opzetwastafels, vrij hangende wastafels en meubelwastafels.

Wastafelmeubel 

Bij uw wastafel nog een mooi meubel nodig voor niet al te veel geld en altijd scherp geprijsd? Een wastafelmeubel in uw badkamer doet wonderen, het is een sieraad voor uw badkamer. Met een wastafelmeubel creëert u eenvoudig ruimte waar u gemakkelijk uw spullen op kunt bergen. Zo heeft u een mooie opgeruimde badkamer. Een wastafelmeubel is eigenlijk niet meer weg te denken uit de badkamer.

 

× Zoeken