×

Steenstrips

Capa Flex lijm voor tegels en steenstrips
Capa Flex lijm voor tegels en steenstrips
€31,19
€24,95

Steenstrips

Wilt u graag een luxe, rustieke of juist stoere sfeer creëren? Betegel uw wanden dan met steenstrips. Steenstrips zijn kant-en-klare matten met meerdere stenen erop. Hiermee kunt u snel een groot oppervlak een nieuw jasje geven. Wij hebben een groot assortiment aan steenstrips, in verschillende uitvoeringen, materialen en prijsklassen op voorraad. Zo heeft u al een mooie nieuwe wand vanaf € 24,95 per m2!

Steenstrip verwerken

Het verwerken van een steenstrip vergt enige precisie, maar is niet heel moeilijk. De strips zijn er in verschillende formaten en diktes, maar ze zijn allemaal vrij licht van gewicht en dus makkelijk te verwerken. De strips zijn ook op bijna elke ondergrond te gebruiken. Het resultaat kan verbluffend mooi zijn en daarom is het plaatsen van steenstrips dan ook een ideale doe-het-zelf klus. Wat dacht u van een stoere stenen wand in de uw woonkamer of serre? Een luxe stenen wand in de badkamer of sier achterwand in uw toilet? 

Goedkope steenstrips van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar rustieke natuursteen strips of grove bakstenen muur strips? Hier vindt u een uitgebreid en steeds wisselend assortiment goedkope steenstrips. Maar ondanks de aantrekkelijke prijs, zijn al onze producten van hoge kwaliteit. Twijfelt u nog welk type strips u wilt aanschaffen? U kunt bij ons ook gratis samples bestellen. Zo kunt u eenvoudig vergelijken en weet u zeker dat u geen miskoop doet!

Steenstrips 

Zelf een muur bekleden lastig? Met steenstrips gaat dat vrij eenvoudig. U kunt hiermee in relatief korte tijd een groot oppervlak van een volledig nieuw uiterlijk voorzien. Steeds meer mensen ontdekken onze steenstrips. Steenstrips zijn zowel in combinatie met een klassieke en moderne inrichting als met een traditionele landelijke stijl goed te gebruiken.

In onze webshop vindt u een groot en uiteenlopend assortiment steenstrips voor buiten en binnen. Of u nu van een strakke uitstraling houdt, of juist van ruw en ongepolijst; wij hebben steenstrips voor ieders smaak. Onze producten zijn tevens scherp geprijsd en worden snel geleverd. Dus aarzel niet en bestel uw steenstrips voor buiten en binnen bij Woon-discounter.

Steenstrips van Woon-discounter: de voordelen

  • Snel grote oppervlakken betegelen
  • Eenvoudig te verwerken: een ideale doe-het-zelf klus
  • Voordelig geprijsd: al vanaf € 24,95 per m2
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen mogelijk
× Zoeken