×

Vrijstaande baden solid surface

Solid Surface ligbad Tumba 150 (Wit)
Vrijstaand ligbad solid surface
€2.495,00
€1.495,00
Solid Surface ligbad Tumba 170 (Mat Wit)
Met overloop - 170 x 85 x 50 cm
€2.695,00
€1.595,00
Solid Surface ligbad Tumba 180 (Wit)
Vrijstaand ligbad solid surface
€2.795,00
€1.695,00
Solid Surface ligbad Tumba 150 (Zwart)
Vrijstaand ligbad solid surface
€2.995,00
€1.695,00
Solid Surface ligbad Tumba 170 (Zwart)
Vrijstaand ligbad solid surface
€3.295,00
€1.795,00
Solid Surface ligbad Tumba 180 (Zwart)
Vrijstaand ligbad solid surface
€3.495,00
€1.895,00

Vrijstaande baden solid surface

De badkamer kan je helemaal naar eigen wens of smaak inrichten, is je badkamer klassiek, kies dan voor een ligbad op pootjes van Gietijzer. Ook leveren wij veel design ligbaden van 2 soorten materiaal, Acryl of Composiet.

Regelmatig bieden wij verschillende badkuip maten aan in onze ligbaden outlet tegen zeer lage prijzen.

De ligbaden acryl hebben we in veel verschillende maten en soorten, ligbad 170 x 75 cm, 190 x 90 cm zowel hoekbad als vrijstaande baden ofwel een vrijstaand hoekbad tegen de muur.

Hoe makkelijk is het om een ligbad thuis te laten bezorgen, en niet hoeven te sjouwen van de bouwmarkt met een aanhangwagen naar huis. Bestel vandaag nog je vrijstaande ligbad voor 16.00 uur, en ontvang je vrijstaande ligbad de volgende werkdag in huis.

Hoe makkelijk is het niet om je ligbad achteraf te betalen? U betaalt pas wanneer je ligbad bezorgt is!

Hoekbaden

Is er niet veel ruimte in je badkamer? Kies dan voor een hoekbad ofwel rechthoekige ligbad, zodat u veel ruimte bespaart en toch de luxe uitstraling heeft. Veel mensen denken dat een vrijstaand bad niet in hun badkamer past, kies dan voor een hoekbad ofwel een badkuip met rechte lijnen, zo creëer je veel ruimte!

De hoekbaden zijn er verschillende maten en vormen te verkrijgen, zie bijvoorbeeld ligbad Acryl Umea of ligbad Composiet Falstar of Norsborg. Deze ligbaden vormen een strakke lijn langs de muur.

Bij het inrichten van je badkamer komt er veel bij kijken, de ligvorm en de uitstraling. Wij raden je aan om zeker te komen kijken en te liggen is onze badkuipen. Onze adviseurs helpen je graag met het uitkiezen van de juiste hoekbad.

Luxe bad

Een luxe bad was vroeger alleen droom, prijzen van 5000,- euro en meer waren niet ondenkbaar. Nu bij Woon-Discounter zijn er al luxe ligbaden te verkrijgen vanaf 495,- euro. Woon-Discounter maakt de luxe baden voor iedereen betaalbaar!

Afmetingen ligbad

Je kan kiezen uit veel verschillende afmetingen ligbaden, zowel kleine of grote afmetingen dus voor kleine badkamers of voor grote badkamers. 

Design bad

Design bad is niet meer weg te denken uit onze badkamers. Vroeger was een badkamer puur functioneel nu is een badkamer een oase van rust en design. Wij bieden de mooiste design ligbaden voor de laagste prijs. Wij zijn geen standaard sanitairwinkel: wij willen graag dat iedereen kan genieten van een design bad voor elk budget! 

Ruimtebesparend bad

Ook voor de kleinste badkamers kan je een vrijstaand ligbad plaatsen, wie denkt dat het alleen mogelijk is voor grote badkamers. Vrijstaande ligbaden creëren juist rust en ruimte. Kom eens langs in onze showroom Spinveld 36 te Breda, open van 9.00 uur t/m 17 uur, van maandag t/m zaterdag.

× Zoeken