×

Tegels

Atina 60 x 60 cm
€34,95
€24,41
Calacatta 30x60cm, 57m2
€1.468,80
€845,00
Calacatta 30x60cm, 28m2
€1.468,80
€445,00
Pagina 1 van 3

Actie tegels palletprijzen

Vloertegels / Wandtegels

Ben je op zoek naar dé tegelvloer of tegelwand voor je badkamer, woonkamer of keuken? Bij de woon-discounter.nl vind je een uitgebreid aanbod goedkope vloer en wandtegels. Of je stijl nu modern, klassiek of romantisch is, de bijpassende tegelvloer is bij ons te vinden. Daarbij is een tegelvloer gemakkelijk schoon te houden en slijtvast! 

Wij bieden een groot aanbod tegelvloeren in vele afmetingen. Schitterend zijn de vierkante vloertegels van Cemento, 60x60, grijze vloertegels voor de woonkamer waarmee je een betonlook creëert. Bekijk ook de wandtegel Settecento voor een retro look in badkamer, keuken of toilet.  

Goed om te weten: vloertegels kunnen ook als wandtegel worden gebruikt. Een wandtegel kan in de meeste gevallen niet als vloertegel gebruikt worden. 

Wij leveren binnen één werkdag de gewenste vloertegels;

  • houtlook vloertegels
  • Portugese vloertegels
  • natuursteen vloertegels
  • oude vloertegels
  • pvc vloertegels

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om online een keuze te maken. Bestel daarom een sample of bezoek onze showroom in Breda waar wij je graag persoonlijk inspireren en adviseren.

Goedkope vloertegels

In je zoektocht naar vloertegels wil je zeker weten dat je een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs koopt. Vergelijk ons aanbod vloertegels met andere aanbieders zoals Gamma vloertegels, vloertegels Rotterdam of Karwei vloertegels en je komt zeker bij onze goedkope vloertegels terug. Ons aanbod, onze optimale service en snelle levering, maakt ons een sterke partner. Of je nu zoekt naar vloertegels badkamer, vloertegels woonkamer of vloertegels keuken; wij leveren kwaliteit en snelheid zodat je de vloertegels de volgende dag al kunt (laten) leggen! 

Aankooptip: Houd ook onze Deal van de dag in de gaten. Vloertegels worden hier regelmatig nóg goedkoper aangeboden.

Wandtegels bij Woon-Discounter

Wandtegels kunnen de ruimte maken of breken, ze zeggen veel over de uitstraling van de kamer. Bent u op zoek naar dé tegel voor uw wand voor in de badkamer of juist voor de woonkamer? Dan bent u bij Woon-Discounter aan het goede adres, Of uw stijl nu modern, klassiek of romantisch is, de bijpassende wandtegel bij ons te vinden. Woon-Discounter heeft verschillende looks tegels, rustige ligt grijze tegels met een betonlook, of een leuke roze wandtegel met een bloementjes patroon? U kan het zo gek maken als u zelf wilt.

Goede kwaliteit tegels

Al onze tegels zijn 1e keuze. Wij leveren kwaliteit tegels welke duurzaam geproduceerd zijn en geschikt voor intensief gebruik. Onze leveranciers hebben jarenlange ervaring in het produceren van tegels en wij bezoeken hen regelmatig om de kwaliteit te controleren én de nieuwste trends te bekijken.

Goed om te weten: vloertegels kunnen ook als wandtegel worden gebruikt. Een wandtegel kan in de meeste gevallen niet als vloertegel.

Badkamer vloertegels

Een groot formaat badkamertegel is helemaal van nu. Vaak gelegd in patroon, in een afwisseling met andere formaten en materialen. Gespeeld wordt met contrasten tussen donker en licht, mat en glanzend in de badkamertegels.  Bekijk onze Vintage serie, geschikt voor vloer én wand. Met deze tegels kun je de badkamer een compleet nieuwe sfeer geven.

Vloertegels woonkamer

Dé woontrend van nu, te zien in alle woonbladen, is de woonkamer tegelvloer in houtlook, gemaakt van keramisch hout. Durf jij het aan deze trend te volgen? Deze vloertegels voor in de woonkamer zijn eenvoudig te onderhouden en bovendien duurzaam? Bekijk onze Oldoak serie houtlook tegels van Italiaanse topkwaliteit!

Vloertegels zijn tijdloos en met ons brede assortiment kan iedereen zijn keuze maken. In deze tijd is duurzaamheid belangrijk, een tegelvloer is slijtvast, goed schoon te houden en daarmee een verantwoorde keuze met kleine kinderen of huisdieren.

Vloertegels keuken

Een nieuwe keuken is een hele investering. Al eens gedacht aan een keukenupdate door simpelweg het leggen van keuken vloertegels? Haal dat oude linoleum er uit en vervang  je vloer voor nog geen €20,- per m2. Een Portugese vloertegel of oude vloertegel geeft een geheel nieuwe uitstraling, je keuken kan weer jaren mee! 

Betonlook vloer

Een blijvende trend is de betonlook vloer. De betonlook vloeren zijn uitgegroeid tot een populaire vloerafwerking voor in ieder type interieur van woonkamer tot slaapkamer. Betonlook vloeren benaderen in lichte en donkere grijze kleuren het effect van een gevlinderde betonvloer. Creëer deze look door grote grijze vloertegels in afmeting 60x60 of 80x80 te leggen, een rustige, strakke uitstraling is het resultaat.

× Zoeken