×

Inloopdouches

Pagina 3 van 3

Inloopdouche

Heeft u in uw woning maar beperkte ruimte beschikbaar voor uw badkamer? Dan is een badkamer met inloopdouche een goede optie. Een inloopdouche kan heel eenvoudig gerealiseerd worden door het plaatsen van één of twee wanden. In onze webshop vindt u verschillende wanden die u kunt gebruiken voor uw badkamer inloopdouche. U kunt kiezen uit verschillende formaten en uitvoeringen, maar welke u ook kiest: u bent verzekerd van goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. 

Verschillende Inloopdouche afmetingen en uitvoeringen

Douchewand Göteborg, een zeer populair model dat wordt bevestigd met een muurprofiel en waarbij een stabilisatiestang van 120 cm lang, makkelijk in te korten, wordt geleverd voor de bevestiging.

Model Ludvika, welke uitblinkt in een moderne badkamer, wordt met 2 design muursteuntjes en een stabilisatiestang van 120 cm lang bevestigd. Voor zowel inloopdouche Göteborg als Ludvika geldt dat deze in verschillende maten beschikbaar zijn, die uiteenlopen van 10 cm tot 160cm breed en 200 cm hoog

Model Sunderö is een inloopdouche zonder deur en geeft een luxegevoel, omdat deze douchewand aan beide zijden open is. Bij aankoop van deze douchewand worden 2 stabilisatiestangen geleverd en een vloerprofiel voor de bevestiging. Deze douchewanden zijn beschikbaar vanaf 60 cm tot 160 cm breed en 200 cm hoog.

Bent u op zoek naar een grote inloopdouche? Dan is inloopdouche Somlat echt iets voor u. Dit is een combinatie van 2 vaste Göteborg wanden en wordt geleverd met een T-stabilisatiestang voor de bevestiging.

Inloopdouche Roka nieuw bij Woon-Discounter.nl! Een inloopdouche met zwarte profielen.

De voordelen van onze inloopdouches

Al onze inloopdouches zijn heel eenvoudig zelf te installeren en zijn tevens te combineren met een zijwand, die u ook in onze webshop kunt bestellen. De douchewanden zijn gemaakt van extra dik veiligheidsglas, waardoor ze vele malen sterker en dus veiliger zijn dan normaal glas. Bovendien kunnen de douchewanden direct op de vloer worden geplaatst en hebben ze geen scharnieren of randen, waardoor ze heel makkelijk schoon te houden zijn.

Meer flexibiliteit met een inloop douchewand

Met behulp van een inloop douchewand creëert u heel eenvoudig een inloopdouche op maat. Heeft uw badkamer lastige hoeken, een schuin dak of gewoon kleine afmetingen? Door het plaatsen van een douchewand kunt u op elk gewenste plek een doucheruimte creëren. Dat lukt niet zomaar met elke douchecabine, want dan bent u gebonden aan bepaalde afmetingen en de draaicirkel van de deur. Met een inloopdouche bent u veel flexibeler; u kunt uw creativiteit de vrije loop laten.

Inloopdouche plaatsen

Een inloopdouche plaatsen kunt u uitbesteden, maar als u een redelijk ervaren doe-het-zelver bent, kunt u dit ook zelf doen. Al onze wanden worden compleet geleverd met montagematerialen. Vaak wordt een glazen wand bijvoorbeeld gemonteerd door middel van een profiel of muursteunen. En soms kan een wand ook in spiegelbeeld worden gemonteerd. Voor elke inloopdouchewand is een montagehandleiding beschikbaar waarin precies staat omschreven hoe de wand gemonteerd kan worden. 

 

× Zoeken