×

Radiatoren

Thermostaat kraan recht chroom TYPE 11
Thermostaat kraan recht chroom
€10,00
€5,00
Rozet set chroom TYPE 21
Rozet set chroom
€25,00
€5,00
Radiator kraan recht wit TYPE 19
Radiator kraan recht wit
€10,00
€5,00
Radiator kraan recht chroom TYPE 15
Radiator kraan recht chroom
€10,00
€5,00
Radiator kraan recht chroom TYPE 14
Radiator kraan recht chroom
€10,00
€5,00
Radiator kraan recht chroom TYPE 12
Radiator kraan recht chroom
€10,00
€5,00
Radiator kraan haaks chroom TYPE 17
Radiator kraan haaks chroom
€10,00
€5,00
Radiator kraan haaks chroom TYPE 16
Radiator kraan haaks chroom
€10,00
€5,00
Radiator kraan haaks chroom TYPE 13
Radiator kraan haaks chroom
€10,00
€5,00
Pagina 1 van 2

Designradiator

Een designradiator is een radiator met een luxe en stijlvolle uitstraling. Men wil vaak niet meer die ouderwets ogende sta-in-de-weg, maar juist een object dat past bij het interieur. Vooral in woningen met een luxe en moderne afwerking is een designradiator een veelgekozen optie. Het krijgt dan ook vaak een dubbele functie: niet alleen om te verwarmen, maar ook als fraai object en bijvoorbeeld als ophangrek voor handdoeken.

Op zoek naar een goede designradiator aanbieding?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze radiatoren zijn altijd met maar liefst 50% afgeprijsd. Bovendien bevat onze collectie zeer uiteenlopende modellen, stijlen, formaten en uitvoeringen. Dus of u nu iets voor uw badkamer of woonkamer zoekt, voor elke ruimte is er een passende radiator te vinden.

Designradiator horizontaal of verticaal plaatsen

Geen ruimte in uw woning is hetzelfde. Daarom is het bij diverse modellen mogelijk om uw radiator staand maar ook liggend te plaatsen. Zo kunt u altijd voor uw favoriete model kiezen en is het zelfs mogelijk om in de gehele woning dezelfde radiatoren te plaatsen. Dit geeft een rustig beeld en zorgt voor meer eenheid tussen de verschillende ruimtes.

Uw nieuwe radiator goedkoop bestellen

Het verbouwen en onderhouden van een woning is vaak duur. Daarom bieden wij u onze producten zo voordelig mogelijk aan. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de producten gratis bij ons af te halen en is ook een retourzending gratis. Aarzel dus niet, u kunt vandaag nog uw nieuwe radiator bestellen!

× Zoeken