×

Radiatoren

Pagina 1 van 2

Aktie radiatoren

Designradiator

Een designradiator is een radiator met een luxe en stijlvolle uitstraling. Men wil vaak niet meer die ouderwets ogende sta-in-de-weg, maar juist een object dat past bij het interieur. Vooral in woningen met een luxe en moderne afwerking is een designradiator een veelgekozen optie. Het krijgt dan ook vaak een dubbele functie: niet alleen om te verwarmen, maar ook als fraai object en bijvoorbeeld als ophangrek voor handdoeken.

Op zoek naar een goede designradiator aanbieding?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze radiatoren zijn altijd met maar liefst 50% afgeprijsd. Bovendien bevat onze collectie zeer uiteenlopende modellen, stijlen, formaten en uitvoeringen. Dus of u nu iets voor uw badkamer of woonkamer zoekt, voor elke ruimte is er een passende radiator te vinden.

Designradiator horizontaal of verticaal plaatsen

Geen ruimte in uw woning is hetzelfde. Daarom is het bij diverse modellen mogelijk om uw radiator staand maar ook liggend te plaatsen. Zo kunt u altijd voor uw favoriete model kiezen en is het zelfs mogelijk om in de gehele woning dezelfde radiatoren te plaatsen. Dit geeft een rustig beeld en zorgt voor meer eenheid tussen de verschillende ruimtes.

Uw nieuwe radiator goedkoop bestellen

Het verbouwen en onderhouden van een woning is vaak duur. Daarom bieden wij u onze producten zo voordelig mogelijk aan. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de producten gratis bij ons af te halen en is ook een retourzending gratis. Aarzel dus niet, u kunt vandaag nog uw nieuwe radiator bestellen!

× Zoeken