×

Wastafels

Pagina 2 van 4

Wastafels

Wastafels keramiek

Waarom een keramische wastafel? Keramische wastafels van Woon-discounter zijn vervaardigd uit echt sanitairporcelein. Dit is heel makkelijk schoon te houden, en geeft een mooie dure uitstraling.  U betaalt liever niet te veel voor een wastafel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Alle soorten en maten hebben we, van diepe wastafels tot ondiepe. Woon-discounter biedt een uitgebreid assortiment keramische wastafels. Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreide assortiment wastafels.

Wasbak keramiek

Keramische wastafels van Woon-discounter zijn vervaardigd uit echt sanitairporcelein, een sterk, keramisch materiaal met glazuur. Als dit bij ca. 1220 graden gebakken wordt, smelt het glazuur en laat een harde, gladde, glanzende laag achter die eenvoudig te onderhouden is. 

Wastafels

Een wastafel is een belangrijk element in de badkamer. Iedere dag wordt deze minimaal 1 keer gebruikt, omdat een wastafel vaak gebruikt wordt is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Woon-discounter biedt wastafels van composiet en keramiek. De wastafels kunt u mooi combineren met onze composiet en acryl baden.

Wastafel keramiek 

Een keramische wastafel is handig in gebruik en door het gladde oppervlak zeer eenvoudig schoon te maken. Keramiek is een vorm van gebakken aardewerk met een glazuurlaag erop.Dit aardewerk is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en door de sterke toplaag is het materiaal krasvast en bestand tegen chemische middelen. Woon-discounter heeft 3 soorten keramiek wastafels, namelijk; opzetwastafels, vrij hangende wastafels en meubelwastafels.

Wastafelmeubel 

Bij uw wastafel nog een mooi meubel nodig voor niet al te veel geld en altijd scherp geprijsd? Een wastafelmeubel in uw badkamer doet wonderen, het is een sieraad voor uw badkamer. Met een wastafelmeubel creëert u eenvoudig ruimte waar u gemakkelijk uw spullen op kunt bergen. Zo heeft u een mooie opgeruimde badkamer. Een wastafelmeubel is eigenlijk niet meer weg te denken uit de badkamer.

Wastafels

Waarom zou je voor composiet moeten kiezen? De wastafels van composiet worden naadloos gegoten in een mal en moeten dan heel langzaam uitharden tot het eindresultaat. Daarna worden ze handmatig gepolijst waardoor elke wastafel een unieke uitstraling krijgt. Deze wastafels zijn van ongekende kwaliteit, zeer eenvoudig schoon te houden en zeer hygiënisch. Bij Woon-discounter verkopen we een groot aantal composiet wastafels tegen een hele scherpe prijs en vele kortingen. Alle soorten en maten hebben we, van diepe wastafels tot ondiepe. Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreide assortiment wastafels.

Wastafels 

Een wastafel is een belangrijk element in de badkamer. Iedere dag wordt deze minimaal 1 keer gebruikt, omdat een wastafel vaak gebruikt wordt is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Woon-discounter biedt wastafels van composiet en keramiek. De wastafels kunt u mooi combineren met onze composiet en acryl baden.

Wasbak composiet 

Composiet bestaat voor 95% uit kwartsiet. Dit zijn minuscuul gezuiverde zandkorrels waar kleurpigmenten en granietkorrels aan worden toegevoegd. Hierna gaat dit samen met polyesterhars wat uiteindelijk een harde substantie wordt. De substantie wordt in een mal gegoten en moet langzaam uitharden, met als eindresultaat: naadloze waskommen. Daarna worden ze handmatig gepolijst wat de waskommen een unieke uitstraling geeft. 

De composiet wastafels zijn van ongekende kwaliteit, zeer eenvoudig schoon te houden.
Wilt u uw badkamer een tijdloze en exclusieve uitstraling geven? Kies dan voor een composiet bad en een composiet wastafel. Een composiet bad is een echte eye-catcher in uw badkamer. Combineer het composiet bad met de wastafels van composiet

 

× Zoeken