×

Wastafel composiet

Wastafel solid surface Tumba (Grijs)
Afmeting: 60,5 x 32 x 14,5 cm
€295,00
€95,00

Wastafel composiet

Waarom zou je voor composiet moeten kiezen? De wastafels van composiet worden naadloos gegoten in een mal en moeten dan heel langzaam uitharden tot het eindresultaat. Daarna worden ze handmatig gepolijst waardoor elke wastafel een unieke uitstraling krijgt. Deze wastafels zijn van ongekende kwaliteit, zeer eenvoudig schoon te houden en zeer hygiënisch. Bij Woon-discounter verkopen we een groot aantal composiet wastafels tegen een hele scherpe prijs en vele kortingen. Alle soorten en maten hebben we, van diepe wastafels tot ondiepe. Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreide assortiment wastafels.

Wastafels 

Een wastafel is een belangrijk element in de badkamer. Iedere dag wordt deze minimaal 1 keer gebruikt, omdat een wastafel vaak gebruikt wordt is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Woon-discounter biedt wastafels van composiet en keramiek. De wastafels kunt u mooi combineren met onze composiet en acryl baden.

Wasbak composiet 

Composiet bestaat voor 95% uit kwartsiet. Dit zijn minuscuul gezuiverde zandkorrels waar kleurpigmenten en granietkorrels aan worden toegevoegd. Hierna gaat dit samen met polyesterhars wat uiteindelijk een harde substantie wordt. De substantie wordt in een mal gegoten en moet langzaam uitharden, met als eindresultaat: naadloze waskommen. Daarna worden ze handmatig gepolijst wat de waskommen een unieke uitstraling geeft. 

De composiet wastafels zijn van ongekende kwaliteit, zeer eenvoudig schoon te houden.
Wilt u uw badkamer een tijdloze en exclusieve uitstraling geven? Kies dan voor een composiet bad en een composiet wastafel. Een composiet bad is een echte eye-catcher in uw badkamer. Combineer het composiet bad met de wastafels van composiet

× Zoeken