Steenstrips

Wilt u graag een luxe, rustieke of juist stoere sfeer creëren? Betegel uw wanden dan met steenstrips. Steenstrips zijn kant-en-klare matten met meerdere stenen erop. Hiermee kunt u snel een groot oppervlak een nieuw jasje geven. Wij hebben een groot assortiment aan steenstrips, in verschillende uitvoeringen, materialen en prijsklassen op voorraad. Zo heeft u al een mooie nieuwe wand vanaf € 19,95 per m2!

PRIJS VERLAAGD PRIJS VERLAAGD PRIJS VERLAAGD
Steenstrip Brekstad  Steenstrip Flatanger Steenstrips Levanger
Steenstrips Grimstad magazijnverkoop Steenstrips Grimstad
aktie staanstrips magazijnverkoop aktie staanstrips

Artikel 11 tot 11 van 11

 • Steenstrip Bremsnes

  512006


  Steenstrip van kwartsietsteen, mat 10 x 35 cm
  Prijs per m2 » Meer informatie
  Oude prijs: € 89,90
  NU: € 44,95

Artikel 11 tot 11 van 11

Steenstrip verwerken

Het verwerken van een steenstrip vergt enige precisie, maar is niet heel moeilijk. De strips zijn er in verschillende formaten en diktes, maar ze zijn allemaal vrij licht van gewicht en dus makkelijk te verwerken. De strips zijn ook op bijna elke ondergrond te gebruiken. Het resultaat kan verbluffend mooi zijn en daarom is het plaatsen van steenstrips dan ook een ideale doe-het-zelf klus. Wat dacht u van een stoere stenen wand in de uw woonkamer of serre? Een luxe stenen wand in de badkamer of sier achterwand in uw toilet? 

 

Goedkope steenstrips van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar rustieke natuursteen strips of grove bakstenen muur strips? Hier vindt u een uitgebreid en steeds wisselend assortiment goedkope steenstrips. Maar ondanks de aantrekkelijke prijs, zijn al onze producten van hoge kwaliteit. Twijfelt u nog welk type strips u wilt aanschaffen? U kunt bij ons ook gratis samples bestellen. Zo kunt u eenvoudig vergelijken en weet u zeker dat u geen miskoop doet!

 

Steenstrip discounter

Bij ons, dé steenstrip discounter, kunt u rekenen op de allerlaagste prijs en snelle levertijden. Betalen gaat eenvoudig via iDeal in uw eigen vertrouwde bankomgeving, eventueel is achteraf betalen ook mogelijk.

 

Steen strips van woon-discounter: de voordelen

 • Snel grote oppervlakken betegelen
 • Eenvoudig te verwerken: een ideale doe-het-zelf klus
 • Voordelig geprijsd: al vanaf € 24,95 per m2
 • Snelle levering
 • Achteraf betalen mogelijk