Wasbakken

Wasbakken

Opzoek naar een mooie wastafel die niet al te duur is? Maak dan kennis met Woon-Discounter. Woon-discounter biedt een groot assortiment voor goedkope wastafels en accessoires zoals afvoeren en sifons.

Woon-Discounter heeft een breed aanbod van verschillende soorten wastafels. De wasbakken zijn verkrijgbaar in keramiek en composiet. De wastafels zijn mooi te combineren met de ligbaden. 

 PRIJS VERLAAGD!

 PRIJS VERLAAGD!

PRIJS VERLAAGD! 

 PRIJSVERLAAGD!

 Wastafel Gröndal  Wastafel Blackan  Wastafel Grinde  Wastafel Kolviken
 
 magazijnverkoop  magazijnverkoop  magazijnverkoop  
magazijnverkoop

Artikel 31 tot 32 van 32

 • Wastafel composiet Delsbo

  254001

  Afmeting: 40 x 40 x 83 cm » Meer informatie
  Oude prijs: € 1.190,00
  NU: € 386,75
 • Wastafel composiet Ragunda

  254002

  Afmeting: 50 x 38 x 82 cm » Meer informatie
  Oude prijs: € 1.190,00
  NU: € 386,75

Artikel 31 tot 32 van 32

Wastafelmeubel

Bij uw wastafel nog een mooi meubel nodig voor niet al te veel geld en altijd scherp geprijsd? Een wastafelmeubel in uw badkamer doet wonderen, het is een sieraad voor uw badkamer. Met een wastafelmeubel creëert u eenvoudig ruimte waar u gemakkelijk uw spullen op kunt bergen. Zo heeft u een mooie opgeruimde badkamer. Een wastafelmeubel is eigenlijk niet meer weg te denken uit de badkamer.  Woon-discounter heeft een mooi aanbod wastafelmeubels voor een lage prijs. 

Wastafelkraan vervangen 

Een lekkende kraan is niet alleen heel vervelend, maar ook een duur grapje. Zelfs als je kraan maar twee keer per minuut druppelt, spoel je per jaar letterlijk honderden liters water voor niets weg. Of vind je misschien de huidige kraan niet meer mooi? Het vervangen van een oude kraan op de wastafel is een klus die je makkelijk zelf kunt doen. Bij Woon-discounter hebben we goede kwaliteit wastafelkranen voor een scherpe prijs.